Kleine reparaties voorkomen grote gevolgen!

Herstellingen aan uw dak brengen vlug rust in uw huis

Een storm, een scheur in de dakbedekking of een kapotte dakpan, het zorgt meteen voor ongerustheid bij de bewoners van een huis. De ongerustheid voor lekken en grotere schade aan de woning steekt snel de kop op en terecht! Om dit op te lossen, neemt u in Kortenaken en buurgemeenten de juiste beslissing door ons in te schakelen.

Wij zijn er niet alleen om uw dak volledig te vernieuwen, ook doordachte herstellingen worden door ons team uitgevoerd. Na uw oproep komen wij zo vlug mogelijk ter plaatse het probleem vaststellen. Wanneer een reparatie nog mogelijk is, beginnen wij er meteen aan. Een nieuwe dakpan plaatsen, de bedekking op het plat dak herstellen, de lek in de dakgoot dichten of nieuw zinkwerk aanbrengen, wij doen het met overleg voor goede en droge oplossingen.

Nieuwe daken

Als schade aan uw dak opgelost kan worden met een herstelling dan voeren wij dit meteen uit. Zijn de problemen echter zo groot geworden dat herstellen niet meer mogelijk is, dan zijn wij er voor u om een nieuw dak te leggen. Wij bieden u een gratis offerte en alle advies aan zodat er vlot verder gewerkt kan worden.

Ontdek bij schade ons flexibele hersteldienst door ons te contacteren.

Tel.: 016 67 92 67
Contacteer ons!016 67 92 67