Daken om te vertrouwen!

Rubberdaken die het water van zich laten afglijden

Platte daken verdienen alle onze zorgen bij de aanleg of renovatie. Na vele jaren kan het plat dak een gevoelige plek worden bij uw dakbedekking. Maar wij zorgen voor een duurzame oplossing die u voor een lange tijd veel plezier zal bezorgen. Met ons bedrijf in Kortenaken zijn wij gespecialiseerd in het leggen van rubberdaken met complete afwerking.

Bij het leggen van dergelijke daken maken wij voornamelijk gebruik van materialen van het merk Resitrix voor een stevige dakafdichting. Wij plaatsen zowel platte daken bij nieuwbouw als bij een renovatie. Bij een renovatie breken wij het oude dak eerst weg, ook de houten constructie wanneer die niet meer in goede staat is. Voor de opbouw gaan wij voor nauwkeurig timmerwerk en een rubberbedekking. Ook koepels kunnen bij ons een plaats krijgen in het dak.

Volledige afwerking

Ook bij platte daken leveren wij een totaalconcept af. Dit wil zeggen dat de regenafvoer en mogelijke zinkwerkennooit over het hoofd worden gezien. Uw dak zal helemaal gewapend zijn voor zware buien of strenge winters en dit voor een heel lange periode.

Geef aandacht aan uw plat dak, contacteer ons!

Tel.: 016 67 92 67
Contacteer ons!016 67 92 67