Schouwen die sterk staan!

Herstellingen aan de schoorsteen is een klus voor ons

Door het jarenlange gebruik kan de schoorsteen op uw dak scheuren en barsten vertonen. Vooral wanneer de schouw stevig werk heeft moeten leveren, kan er al eens schade optreden. Ook bij stormen zijn stukken aan schoorstenen één van de eerste feiten. Wanneer herstellingen zich opdringen, moet u in de omgeving van Kortenaken ons inschakelen.

Wij maken uw schoorsteen weer helemaal als nieuw met sterke metsel- en voegwerken. De reparatie kan eveneens gebeuren met de nodige zinkwerken. Wij werken de schoorsteen weer tot in de puntjes aan tegen uw dakbedekking zodat er geen enkele kans is op lekken. Wij plaatsen eveneens nieuwe schoorsteenbuizen of inox rookkanalen.

Afbreken van schoorstenen

Mogelijk bent u net overgestapt naar een andere manier van verwarmen in uw woning zodat de schoorsteen kan verdwijnen. Of een oude schoorsteen moet plaats ruimen voor een ander rookafvoerkanaal. Dan zijn wij de juiste aannemer om uw schoorsteen af te breken. Nadien zorgen wij terug voor een mooi dak door pannen te leggen in plaatsen van de schoorsteen.

Problemen met schoorstenen? Maak met ons een afspraak voor een snelle en goede oplossing.

Tel.: 016 67 92 67
Contacteer ons!016 67 92 67